Case: Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry

Uudenmaan Insinööriopiskelijat ry eli UIO ry on yhdistys, joka kokoaa yhteen yli 3000 insinööriopiskelijaa. UIO ry toimii opiskelijoiden ammatillisena etujärjestönä tekniikan ja liikenteen toimialalla Metropolia Ammattikorkeakoulussa. UIO ry:n tavoite on insinöörikoulutuksen ja insinööriopiskelijakulttuurin kehittäminen sekä insinööriopiskelijoiden ammatillinen edunvalvonta yhdessä Insinööriliiton, Insinööriopiskelijaliiton sekä Helsingin Insinöörien kanssa.

Tunnistaen verkkosivuston keskeisen roolin yhteydenpidossa jäseniin ja ulkopuolisiin sidosryhmiin, UIO päätti uudistaa verkkosivunsa tarjotakseen entistäkin paremman käyttäjäkokemuksen ja heijastakseen brändiään modernilla ja innovatiivisella tavalla.

Uuden verkkosivuston suunnittelussa ja toteutuksessa painotettiin visuaalista houkuttelevuutta, käyttäjäystävällisyyttä sekä helppoa päivitettävyyttä ja navigoitavuutta. WordPress-alustan valinta mahdollisti joustavan ja skaalautuvan ratkaisun, joka vastaa UIO:n tarpeisiin. Sivusto on suunniteltu sisältämään laajan valikoiman tietosivuja, jotka tarjoavat kattavasti tietoa yhdistyksestä, sen toiminnasta ja tapahtumista.

Yksi keskeisistä vaatimuksista oli kaksikielisyyden toteuttaminen, jotta sivusto palvelisi sekä suomen- että englanninkielisiä käyttäjiä. Tämä avaa yhdistykselle ovet kansainvälisemmälle yleisölle.

Sivustolla on myös ominaisuuksia, kuten kuvaslider ja kuvagalleriat, jotka rikastuttavat käyttäjien kokemusta visuaalisesti houkuttelevalla sisällöllä. Lisäksi tapahtumakalenteri ja verkkolehtien arkisto tarjoavat käyttäjilleen helpon tavan pysyä ajan tasalla yhdistyksen tapahtumista ja julkaisuista.

Ei pidä unohtaa myöskään upotettuja sosiaalisen median syötteitä, jotka integroitiin osaksi sivustoa. Tämä luo vuorovaikutteisen ympäristön, jossa jäsenet voivat jakaa kokemuksiaan ja pysyä ajan tasalla yhdistyksen ja sen jäsenten toiminnasta eri alustoilla.

UIO:n uudet verkkosivut ovat paitsi tehokas viestintäkanava yhdistyksen jäsenille myös väline ulospäin suuntautuvaan viestintään ja markkinointiin. Ne edustavat yhdistyksen brändiä nykyaikaisella tavalla ja tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia käyttäjilleen sitoutua ja osallistua yhteisön toimintaan.

Vie hiiri kuvan päälle vierittääksesi näkymää

Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n WordPress-sivujen etusivu
Scroll to Top