Case: IlmastoAreena 2021

IlmastoAreena on Iissä järjestettävä ympäristötapahtuma, joka houkuttelee vuosittain tuhansia kävijöitä. IlmastoAreenan tarkoituksena on tuoda esille Iin ilmastotyötä ja samalla tuoda yhteen ihmisiä keskustelemaan ilmastonmuutoksen ratkaistuista.

IlmastoAreena 2021 sisälsi kolmen päivän aikana useita erilaisia ​​tapahtumia. Tapahtumia järjestettiin useilla eri tapahtumapaikoilla eri aikoihin. Tavoitteena oli näyttää tapahtumakalenteri ja tapahtumien tiedot mahdollisimman käyttäjäystävällisellä ja selkeällä tavalla.

Tapahtuman verkkosivusto toteutettiin WordPress-alustalle tarjoten kävijöille helpon tavan navigoida monipuolisen ohjelmiston läpi. Aikataulut olivat helposti suodatettavissa päivämäärän, sijainnin, puhujan ja/tai luokan perusteella, mikä helpotti kävijöitä löytämään heitä kiinnostavat osuudet tapahtumasta. Lisäksi puhujat ja tapahtuman järjestäjät oli selkeästi listattu omille sivuilleen, joiden kautta kävijät pystyivät tutustumaan heidän taustoihinsa ja esityksiinsä. Jokainen sivu oli linkitetty vastaavaan aikatauluun, mikä teki navigoinnista saumatonta ja käyttäjäystävällistä.

Tapahtuman aikana kävijöille tarjottiin myös mahdollisuus seurata upotettuja livestream-videoita reaaliajassa, joiden yhteydessä oli livechat-toiminto. Tämä mahdollisti osallistumisen myös etänä ja loi vuorovaikutteisen kokemuksen tapahtumasta. IlmastoAreena 2021 osoitti, kuinka teknologia ja tapahtumakokemus voidaan yhdistää luomaan innovatiivinen ja saumaton käyttäjäkokemus.

Vie hiiri kuvan päälle vierittääksesi näkymää

IlmastoAreena 2021 WordPress-verkkosivujen Info-sivu
Scroll to Top