Case: Datacanis

Datacanis on koiratietokantasovellus, jonka päämääränä on koota kattavaa ja laadukasta tietoa koirista edistääkseen vastuullista ja kestävää koiranjalostusta. Sovellus on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen luotettavaa ja hyödyllistä tietoa koirien taustoista, terveydestä ja sukulinjoista.

Datacanisiin kerätään laajasti tietoa koirista, pentueista ja kasvattajista, joiden hakeminen ja suodattaminen on helppoa ja tehokasta. Kirjautuneet käyttäjät voivat lisäksi rekisteröidä uusia koiria ja pentueita sovelluksen lomakkeiden avulla sekä hallinnoida omistamiaan koiria. Käyttöliittymä on käytettävissä sekä suomeksi että englanniksi, mikä mahdollistaa laajan käyttäjäkunnan tavoittamisen.

Olen suunnitellut ja toteuttanut Datacanisin käyttöliittymän kokonaisuudessaan itse. Projektin frontend on toteutettu React.js:llä, serveripuoli Node.js:llä ja tietokantaratkaisuna toimii MongoDB. Olen vastannut projektin käyttöliittymän lisäksi ulkoasun suunnittelusta, projektinhallinnasta ja dokumentaation hallinnasta.

Datacanisin ensimmäinen betaversio julkaistiin vuonna 2021, ja projektin kehitystyö jatkuu edelleen aktiivisesti. Tietokannan käyttöliittymä on saatavilla osoitteessa datacanis.fi, jossa käyttäjät voivat tutustua koiratietokantaan ja hyödyntää sen tarjoamia ominaisuuksia.

Vie hiiri kuvan päälle vierittääksesi näkymää

Datacanis -koiratietokantasovelluksen etusivu
Scroll to Top