WordPress-verkkosivut

Tarjoan räätälöityjä WordPress-ratkaisuja, jotka täyttävät juuri sinun yrityksesi, yhdistyksesi tai projektisi tarpeet ja tavoitteet. Olipa kyseessä sitten verkkosivujen uudistus, verkkokaupan perustaminen tai online-portfolion luominen, minulta löytyy osaamista ja kokemusta tehdä visiostasi todellisuutta.

Uskon yhteistyön ja asiakaslähtöisen lähestymistavan tärkeyteen. Kuuntelen tarpeitasi tarkasti ja teen töitä kanssasi yhteisen vision saavuttamiseksi. Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja panostan siihen täysillä alusta loppuun asti.

Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Miksi hankkisin verkkosivut?

Verkkosivuja voidaan tarvita useista eri syistä ja eri tarkoituksiin. Nettisivut ovat tänä päivänä olennainen osa liiketoimintaa, sillä ne tarjoavat monia etuja näkyvyyden, viestinnän, markkinoinnin ja myynnin kannalta.

Alla on esitelty muutamia syitä sille, miksi verkkosivut voivat olla tarpeellisia juuri sinun organisaatiollesi.

Näkyvyys ja läsnäolo verkossa

Verkkosivusto toimii digitaalisena käyntikorttina ja antaa mahdollisuuden olla läsnä verkossa. Se auttaa yritystä tai yhdistystä tavoittamaan laajemman yleisön ja lisäämään näkyvyyttä internetissä.

Tietojen ja resurssien jakaminen

Verkkosivusto tarjoaa kanavan jakaa tietoa, resursseja ja ajankohtaista sisältöä asiakkaille, jäsenille tai sidosryhmille. Tämä voi sisältää tuotetietoja, palveluiden kuvauksia, oppaita, uutisia ja tapahtumia. Asiakkaita ja jäseniä voi myös helposti ohjata verkkosivuille hankkimaan lisätietoa sen sijaan, että kulutetaan turhaan aikaa samojen sisältöjen uudelleenkirjoittamiseen esimerkiksi sähköpostitse.

Asiakaspalvelun parantaminen

Verkkosivusto voi tarjota asiakkaille tai jäsenille helpon tavan saada tietoa ja tukea milloin tahansa. Usein kysyttyjen kysymysten osiot, yhteystiedot ja chat-palvelut voivat auttaa parantamaan asiakaspalvelua ja sitoutumista.

Markkinointi ja brändin rakentaminen

Verkkosivusto on tehokas markkinointityökalu, joka auttaa yritystä tai yhdistystä rakentamaan brändiään ja markkinoimaan tuotteitaan tai palveluitaan. Se mahdollistaa sisältömarkkinoinnin, hakukoneoptimoinnin, sosiaalisen median integroinnin ja muut markkinointistrategiat.

Myynnin kasvattaminen

Verkkosivusto voi toimia myyntikanavana ja auttaa kasvattamaan myyntiä. Verkkokaupan avulla voit tarjota tuotteittasi tai palveluitasi suoraan asiakkaille verkossa.

Luotettavuus ja uskottavuus

Laadukas ja ammattimainen verkkosivusto lisää yrityksen tai yhdistyksen luotettavuutta ja uskottavuutta. Se antaa vaikutelman organisaation vakavuudesta ja ammattitaidosta.

Miksi juuri WordPress?

WordPress tarjoaa monipuolisen ja joustavan alustan verkkosivustojen luomiseen. Sen helppokäyttöisyys, laaja valikoima teemoja ja laajennuksia sekä vahva yhteisötuki tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin pienille kuin suurillekin yrityksille ja yhteisöille.

Monipuolisuus

WordPress tarjoaa laajan valikoiman teemoja ja laajennuksia, jotka mahdollistavat sivuston täydellisen räätälöinnin. Sivustoa on helppo jatkokehittää myöhemmin ja laajentaa tarpeen mukaan.

Helppokäyttöisyys

Intuitiivinen käyttöliittymä tekee sisällön päivittämisestä ja sivuston hallinnasta vaivatonta.

Hakukoneystävällisyys

WordPress tarjoaa monia työkaluja ja laajennuksia hakukoneoptimointiin, mikä auttaa parantamaan sivustosi löydettävyyttä verkossa.

Laaja tuki

WordPress on maailmanlaajuisesti suosittu alusta, mikä tarkoittaa, että saatavilla on runsaasti oppaita, ohjeita ja yhteisötukea.

Mitä WordPress-sivusto maksaa ja mistä hinta koostuu?

WordPress-sivuston hinta koostuu useista tekijöistä, jotka vaihtelevat projektin laajuuden ja vaatimusten mukaan. Tyypillisesti hinta sisältää ainakin seuraavat osatekijät;

Suunnittelu ja kehitys

Tämä kattaa sivuston suunnittelun ja kehityksen. Suunnittelutyöhön sisältyy yleensä käyttöliittymän suunnittelu ja visuaalinen ilme, kun taas kehitys sisältää sivuston rakentamisen ja toiminnallisuuden toteuttamisen.

Teemat ja lisäosat

Valmiit WordPress-teemat ja lisäosat voivat olla ilmaisia tai maksullisia. Kuitenkin silloin, kun halutaan räätälöityjä ominaisuuksia ja ulkoasuja, saatetaan usein tarvita maksullinen teema tai muu lisäosa.

Webhotelli ja verkkotunnus

Webhotellia ja verkkotunnusta eli domainia tarvitaan sivuston käyttöönottoon ja julkaisemiseen verkossa. Webhotelli tarjoaa tilan sivustosi tallentamiseen ja verkkotunnus on sivustosi osoite verkossa.

Ylläpito ja päivitykset

On tärkeää huolehtia sivuston ylläpidosta ja pitää se ajan tasalla. Tämä sisältää WordPress-sivuston säännöllisen tarkistuksen sekä päivitykset WordPressiin, teemoihin ja lisäosiin.

Kokonaishinta riippuu siitä, kuinka paljon näitä osatekijöitä tarvitaan ja kuinka paljon räätälöityä työtä projektisi vaatii.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron, millainen paketti sopisi juuri teidän tarpeisiin ja mistä sen hinta koostuu. On hyvä ottaa myös huomioon jatkuvat ylläpitokustannukset pitkällä aikavälillä ja autan mielelläni näiden kustannusten optimoinnissa, jotta turhasta ei tarvitse maksaa.

Miten verkkosivuprojekti etenee?

Miten verkkosivu- tai verkkokauppaprojekti kanssani etenee? Jokainen projekti on toki yksilöllinen, mutta sinua saattaa helpottaa tietää, miten prosessi kutakuinkin yleensä etenee. Lue alta miten projekti viedään loppuun vaihe vaiheelta.

Maksuton alkukonsultointi

Kun otat minuun yhteyttä, sovimme ajan alkukonsultointiin, jossa selvitämme yhdessä mitä tarvitset ja haluat verkkosivuiltasi sekä mitä materiaaleja sivustolle tarvitaan (esimerkiksi kuvat ja tekstisisällöt).

Tarjous

Laadin sinulle tarjouksen, joka sisältää projektin vaatimat ominaisuudet ja projektin kokonaishinnan. Mikäli hyväksyt tarjouspyynnön, voimme laatia toimeksiantosopimuksen ja ryhtyä hommiin. Samalla määrittelemme tarkemmin myös aikataulut.

Ensimmäisen vedos

Laadin ensimmäisen vedoksen verkkosivuista sovittujen ominaisuuksien pohjalta. Kun vedos on valmis, esittelen sen sinulle ja pääset antamaan palautetta sekä kertomaan mahdollisista muutostoiveista.

Toinen vedos

Teen sovitut muutokset aiempaan vedokseen ja käymme sivuston uudelleen läpi. Voit vielä antaa muutosehdotuksia ja palautetta nyt toisen kerran.

Hyväksyminen

Kun viimeisetkin muutosehdotukset on tehty, pääset hyväksymään lopullisen version. Sovimme julkaisuajankohdasta ja -alustasta.

Julkaisu

Sivusto julkaistaan toiveidesi mukaisesti ja pyydän sinua vielä tarkistamaan, että sivuilla kaikki on kuten pitää. Tarvittaessa annan myös käyttöopastuksen sivuston perustoimintoihin.

Tutustu referensseihin

AOK ry halusi päivittää verkkosivujensa ilmeen nykyaikaisemmaksi ja selkeämmäksi. Lisäksi haluttiin, että sivut olisivat jatkossa helppo päivittää kenen tahansa toimesta ja että kaikki sisältö olisi selkeästi esillä ja helposti löydettävissä. Projektin lopuksi yhdistyksen edustajille annettiin käyttöönottokoulutus, jonka avulla sivuston päivitys sujui mutkattomasti kokemattomaltakin jäseneltä.

UIO ry halusi päivittää verkkosivujensa ilmeen nykyaikaisemmaksi ja selkeämmäksi. Yhdistyksellä on yli 3000 jäsentä ja sivuilla paljon sisältöä, joten oli erityisen tärkeää, että kaikki tieto oli jäsennelty mahdollisimman selkeästi. Projektin lopuksi yhdistyksen edustajille annettiin käyttöönottokoulutus, jonka avulla sivuston päivitys sujui mutkattomasti kokemattomaltakin jäseneltä.

IlmastoAreena on tapahtuma, joka tuo yhteen tuhansia kävijöitä vuosittain. Vuoden 2021 tapahtumasivustolle haluttiin selkeä mutta kutsuva ulkoasu, joka mukaili IlmastoAreenan yleistä brändiä. Lisäksi moninainen ja monella tapahtumapaikalla tapahtuva ohjelma tuli saada sivuille selkeästi esille. Lisäksi sivustolle upotettiin reaaliaikainen chat ja live-video tapahtumasta, joka mahdollisti tapahtuman seuraamisen myös etänä.

Ota yhteyttä

Kerro minulle tarpeistasi ja tavoitteistasi, niin rakennamme yhdessä sinulle sivuston, joka erottuu kilpailijoista ja tukee toimintasi kasvua ja näkyvyyttä.

Jos tuntuu ettet ole vielä aivan varma siitä, miten ja millä tavoin visiosi kannattaisi toteuttaa, kerro ideoistasi minulle niin mietitään yhdessä, miten ne voisi toteuttaa.

Scroll to Top