Case kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Tällä sivulla pääset tutustumaan aiempiin projekteihini ja asiakastapauksiin.

Jos haluat lisätietoja aiemmista projekteistani tai olet kiinnostunut siitä, miten voin auttaa juuri sinun yritystäsi, yhdistystäsi tai projektiasi, älä epäröi ottaa  yhteyttä.

Juhlakirsikka on hää- ja juhlasunnitteluyritys, joka tarjoaa kattavia palveluita erilaisten juhlien suunnitteluun ja toteutukseen. Juhlakirsikan verkkosivuja uudistettiin selkeämmiksi, kuitenkin aikaisemmin sivuille jo rakennettua kunnioittaen.

Mad Finn on suomalainen panimo ja ravintolaketju, joka tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä niin huolellisesti valmistettujen juomien kuin herkullisten ruokien muodossa. Verkkosivut haluttiin uudistaa niin, että ne kuvastaisivat paremmin yrityksen brändiä, ja että tieto saataisiin jäsenneltyä sivuille mahdollisimman käyttäjäystävällisesti.

Functional Dog Collaborative on kansainvälinen järjestö, joka halusi uudistaa verkkosivunsa palvelemaan paremmin jäseniään ja tukijoitaan. Sivut haluttiin jäsennellä uudestaan, ulkoasua selkeytettiin ja muokattiin paremmin brändiä kuvaavaksi ja lisäksi sivuille lisättiin kannatustuotteita myyvä verkkokauppa. Uudistuksen myötä sivuston kävijämäärä nousi sekä järjestön saamien lahjoitusten määrä verkkosivujen kautta kasvoi.

AOK ry halusi päivittää verkkosivujensa ilmeen nykyaikaisemmaksi ja selkeämmäksi. Lisäksi haluttiin, että sivut olisivat jatkossa helppo päivittää kenen tahansa toimesta ja että kaikki sisältö olisi selkeästi esillä ja helposti löydettävissä. Projektin lopuksi yhdistyksen edustajille annettiin käyttöönottokoulutus, jonka avulla sivuston päivitys sujui mutkattomasti kokemattomaltakin jäseneltä.

Scroll to Top