Case kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Tällä sivulla pääset tutustumaan aiempiin projekteihini ja asiakastapauksiin.

Jos haluat lisätietoja aiemmista projekteistani tai olet kiinnostunut siitä, miten voin auttaa juuri sinun yritystäsi, yhdistystäsi tai projektiasi, älä epäröi ottaa  yhteyttä.

Functional Dog Collaborative on kansainvälinen järjestö, joka halusi uudistaa verkkosivunsa palvelemaan paremmin jäseniään ja tukijoitaan. Sivut haluttiin jäsennellä uudestaan, ulkoasua selkeytettiin ja muokattiin paremmin brändiä kuvaavaksi ja lisäksi sivuille lisättiin kannatustuotteita myyvä verkkokauppa. Uudistuksen myötä sivuston kävijämäärä nousi sekä järjestön saamien lahjoitusten määrä verkkosivujen kautta kasvoi.

AOK ry halusi päivittää verkkosivujensa ilmeen nykyaikaisemmaksi ja selkeämmäksi. Lisäksi haluttiin, että sivut olisivat jatkossa helppo päivittää kenen tahansa toimesta ja että kaikki sisältö olisi selkeästi esillä ja helposti löydettävissä. Projektin lopuksi yhdistyksen edustajille annettiin käyttöönottokoulutus, jonka avulla sivuston päivitys sujui mutkattomasti kokemattomaltakin jäseneltä.

UIO ry halusi päivittää verkkosivujensa ilmeen nykyaikaisemmaksi ja selkeämmäksi. Yhdistyksellä on yli 3000 jäsentä ja sivuilla paljon sisältöä, joten oli erityisen tärkeää, että kaikki tieto oli jäsennelty mahdollisimman selkeästi. Projektin lopuksi yhdistyksen edustajille annettiin käyttöönottokoulutus, jonka avulla sivuston päivitys sujui mutkattomasti kokemattomaltakin jäseneltä.

Datacanis on koiratietokantasovellus, jonka päämääränä on koota kattavaa ja laadukasta tietoa koirista edistääkseen vastuullista ja kestävää koiranjalostusta. Sovellukselle tuli laatia projektisuunnitelma, arkkitehtuuri sekä käyttöliittymä. Käyttöliittymälle suoritettiin lisäksi käyttäjätestausta käyttäjäkokemuksen näkökulmasta. Projekti alkoi omana henkilökohtaisena projektina ja on nyt kehittynyt kansainvälisen järjestön ylläpitämäksi tietokannaksi.

Scroll to Top